top of page

Volt egy álmom...

Volt egy álmom, ami mára valósággá vált. Nem volt mindig könnyű, de tudtam mit akarok elérni. Ez a cél vezetett végig az utamon. Egy álom, ami elképzelhetetlennek, kivitelezhetetlennek tűnt, de én mindvégig hittem benne. Ez az álom pedig nem más, mint a Munkavállaló vagyok weboldal, ahova, ha munkavállalóként belépsz a kérdéseiddel, aggályaiddal, személyre szabott, a Te speciális esetedre vonatkozó válaszokat kapsz hozzáértő szakemberektől. Olyan szakértőktől, akik az évek során bizonyítottak munkájukkal, akik a munkavállalók tájékoztatását szívügyüknek tartják és akiknek TE, a munkavállaló vagy a legfontosabb!

Volt egy álmom

2001-ben kezdtem a pályafutásomat bérszámfejtés, munkaügy területén. A szerelem a szakmám iránt azóta is tart. Ennek oka pedig nem más, mint az elköteleződésem, a hitem, a küldetésem, hogy a munkavállalók kellő információval rendelkezzenek az aktuális jogszabályokat rájuk vonatkoztatva. Munkám során mindig ezt az elvet vallottam:

Te vagy a legfontosabb!

2012-ig én is munkavállalóként dolgoztam, s láttam el a HR különböző területein feladatokat,különböző méretű cégeknél (vidéken működő termelő cégtől kezdve szolgáltató kkv-n át, amerikai multiig volt mindenre lehetőségem).

De mindig motoszkált bennem valami. Valami, hogy én ennél többet szeretnék, hogy nem a munkáltatókat akarom szolgálni, hanem a munkavállalókat. A munkavállalókat viszont nem csak annál az egy cégnél, ahol épp dolgoztam, hanem a munkavállalók széles rétegéhez kívántam eljuttatni az információkat.

A Facebook megjelenése, elterjedése nagyon jól jött számomra. Bár akkoriban a ez az online felület még igencsak az a platform volt, ahova szórakozni járnak az emberek és nem érdekli őket a hasznos tartalom... (mondta ezt nekem sok guru, akik óvva intettek attól, hogy ilyen száraz tartalmakat, mint a munkaügy, adózás, bevigyek a social mediaba). Ez valóban igaz volt, de én nem foglalkoztam vele. Akkor is úgy gondoltam, hogy a minőségi tartalomnak mindenhol van helye. Hittem benne, hogy a sok tréfás, szórakoztató dolog között helye lesz az én tartalmaimnak is. Hiszen pontosan az volt a célom vele, hogy a munkavállalók érthető, emberi nyelven kapjanak információt arról, hogy pl.: hogyan kell kitölteni az adókedvezmény nyilatkozatot, hány nap szabadsága van, hol, hogyan intézze a CSED-et. Nem a szakmának, nem a szakmához kívántam szólni, nem újabb szakmai fórumot szerettem volna, ahol a szakzsargonok használatában elveszik az értelmezés, s a munkavállalók továbbra is ott állnak a kérdéseikkel tanácstalanul.

Ahogy telt az idő, a hitem beigazolódott. Kíváncsiak lettek a követőim a tartalmaimra, sőt rövid időn belül szükségessé vált egy saját weboldal is, ahol könnyedén megkeresheti bárki a számára szükséges nyomtatványokat. Már akkor tudtam, hogy igen, ez az én utam. Amiben pedig reménykedtem, hogy hamarosan egy komplett szakember gárdát sikerül felsorakoztatnom, akik valóban a hozzánk érkező munkavállalók számára segítséget nyújtanak.

A sok munka meghozta gyümölcsét. A 2017-es évet már úgy zártam, hogy tudtam, 2018-ban rengeteg változás lesz a munkavallalovagyok.hu weboldal háza táján.

Büszke vagyok rá, hogy 2018-tól a munkavallalovagyok.hu weboldal, már nem csak Kiss-Márton Adrienn független munkaügyes szolgáltatásait tartalmazó weboldal, hanem a "Munkavállaló vagyok" név mögött egy komplett szakember csapat áll a munkavállalók szolgálatában. Végre létrejött egy olyan platform, ahova munkavállalóként, ha belépsz, biztos lehetsz benne, hogy szakmailag kompetens emberektől kapsz megnyugtató, a Te egyedi esetedre szabott választ.

Bármelyik konzultációnkat választod is, biztos lehetsz benne, hogy tőlünk megkapod a hiteles választ a legjobb szakemberektől.

És akkor most lássuk kikből is áll a csapat:

Perjési Judit

Perjési Judit (okleveles közgazda, tb szakelőadó, személyügyi gazdálkodó) - Közel 30 éves szakmai tapasztalata van munkaügyi - bérszámfejtési - társadalombiztosítási területen.

Dr. Lohn Balázs

Dr. Lohn Balázs (ügyvéd) A Lohn Ügyvédi Iroda vezetője.

Kiemelten kezeli a munkavállalók tájékoztatását mivel hisz abban, hogy a felek érdekei érvényesítésére legalkalmasabb eszköz a tudás és az a megfontolás, amely a leghatékonyabban jut el a megfelelő megoldáshoz.

Dr. Mráz Márta

A Lohn Ügyvédi Iroda tagja, a munkaügyi csoport vezetője.

Menoni Timea

Menoni Tímea (Szervezetfejlesztő, coach)

Szívügye a női karrier, azon belül is a kismamák munkába való visszatérése.

Kiss-Márton Adrienn

Kiss-Márton Adrienn (független munkaügyes)

A Munkavállaló vagyok oldal megálmodója, a független munkaügyes fogalmának megteremtője. Célja és küldetése, hogy legyen minden munkavállaló tájékozottabb. Szívügye a kismamák, anyukák, így 2015-ben megalkotott egy hiánypótló Kismama térképet, valamint egy Kismama Útikalauzt, melyek évről évre számtalan kismamának, anyukának, családnak segítenek eligazodni a gyermekvállalás kapcsán felmerülő adózási, munkajogi, pénzbeni ellátási útvesztőben.

És hogy hogyan tovább? Rengeteg ötlet, terv van még a fejemben a jövőre nézve. Egyben azonban továbbra is biztosak lehettek. A cél és a küldetés megmarad:

LEGYEN MINDEN MUNKAVÁLLALÓ TÁJÉKOZOTTABB!

Szeretettel,

Kiss-Márton Adrienn

független munkaügyes

Ajánlott bejegyzés
Legutóbbi írások
Keresés kategóriákban
Kövess minket
  • YouTube munkavállaló vagyok
  • Pinterest munkavállaló vagyok
  • Instagram munkavállaló vagyok
  • Facebook munkavállaló vagyok
  • Google+ munkavállaló vagyok
bottom of page