Volt egy álmom...

Volt egy álmom, ami mára valósággá vált. Nem volt mindig könnyű, de tudtam mit akarok elérni. Ez a cél vezetett végig az utamon. Egy álom, ami elképzelhetetlennek, kivitelezhetetlennek tűnt, de én mindvégig hittem benne. Ez az álom pedig nem más, mint a Munkavállaló vagyok weboldal, ahova, ha munkavállalóként belépsz a kérdéseiddel, aggályaiddal, személyre szabott, a Te speciális esetedre vonatkozó válaszokat kapsz hozzáértő szakemberektől. Olyan szakértőktől, akik az évek során bizonyítottak munkájukkal, akik a munkavállalók tájékoztatását szívügyüknek tartják és akiknek TE, a munkavállaló vagy a legfontosabb!

Volt egy álmom

2001-ben kezdtem a pályafutásomat bérszámfejtés, munkaügy területén. A szerelem a szakmám iránt azóta is tart. Ennek oka pedig nem más, mint az elköteleződésem, a hitem, a küldetésem, hogy a munkavállalók kellő információval rendelkezzenek az aktuális jogszabályokat rájuk vonatkoztatva. Munkám során mindig ezt az elvet vallottam:

Te vagy a legfontosabb!

2012-ig én is munkavállalóként dolgoztam, s láttam el a HR különböző területein feladatokat,különböző méretű cégeknél (vidéken működő termelő cégtől kezdve szolgáltató kkv-n át, amerikai multiig volt mindenre lehetőségem).

De mindig motoszkált bennem valami. Valami, hogy én ennél többet szeretnék, hogy nem a munkáltatókat akarom szolgálni, hanem a munkavállalókat. A munkavállalókat viszont nem csak annál az egy cégnél, ahol épp dolgoztam, hanem a munkavállalók széles rétegéhez kívántam eljuttatni az információkat.

A Facebook megjelenése, elterjedése nagyon jól jött számomra. Bár akkoriban a ez az online felület még igencsak az a platform volt, ahova szórakozni járnak az emberek és nem érdekli őket a hasznos tartalom... (mondta ezt nekem sok guru, akik óvva intettek attól, hogy ilyen száraz tartalmakat, mint a munkaügy, adózás, bevigyek a social mediaba). Ez valóban igaz volt, de én nem foglalkoztam vele. Akkor is úgy gondoltam, hogy a minőségi tartalomnak mindenhol van helye. Hittem benne, hogy a sok tréfás, szórakoztató dolog között helye lesz az én tartalmaimnak is. Hiszen pontosan az volt a célom vele, hogy a munkavállalók érthető, emberi nyelven kapjanak információt arról, hogy pl.: hogyan kell kitölteni az adókedvezmény nyilatkozatot, hány nap szabadsága van, hol, hogyan intézze a CSED-et. Nem a szakmának, nem a szakmához kívántam szólni, nem újabb szakmai fórumot szerettem volna, ahol a szakzsargonok használatában elveszik az értelmezés, s a munkavállalók továbbra is ott állnak a kérdéseikkel tanácstalanul.