top of page

Jogi nyilatkozat

 

A MUNKAVÁLLALÓ VAGYOK weboldal és a megjelenő tartalom Kiss-Márton Adrienn, mint szerző szellemi termékem, bejegyzett oldalam. Az itt megjelenő tartalom felhasználásához, másolásához, megjelentetéséhez szerzői hozzájárulásom vagy nevem és a weblap, mint forrás feltüntetése szükséges, ellenkező esetben a szerzői jogaimat sérti a felhasználó és jogaim védelme érdekében a vonatkozó törvényi rendelkezések alapján felléphetek.

Kérem, keressen meg felhasználási igény esetén!

Minden, az oldalon megjelent tartalom a munkavállaló vagyok oldal tulajdona. Az oldalakról tartalmat átvenni kizárólag a munkavállaló vagyok oldal beleegyezésével lehet. A jogosulatlanul felhasznált tartalom esetén 25.000 Ft/szó/nap kerül felszámításra mindaddig, amíg a tartalmat a jogosulatlan felhasználó nem törli.

 

A weboldalon megjelenő információk és adatok a több, mint 10 éves HR, pénzügy területén szerzett tapasztalatom termékei, kizárólag tájékoztatási célokat szolgálnak, ezért a megjelenő információk nem minősülnek és semmilyen körülmények között nem tekinthetők személyre, vagy ügyre szóló tanácsadásnak. A weboldalon megjelenő információk és adatok bármilyen módon és formában történő felhasználása kizárólag az Ön saját felelősségére történhet.

 

A weboldalon megjelenő információk és adatok teljességéért, helytállóságáért, hitelességéért, meghatározott célra való alkalmasságáért, esetleges módosulásáért felelősség nem terhel.

bottom of page