top of page

*Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés!

Hogyan zajlik a "csak 1 kérdésem van" konzultáció?

A konzultációra jelentkezés folyamata, a konzultáció:

  1. Kattints a 'Csak 1 kérdésem van' feliratú gombra.

  2. Töltsd ki az űrlapot, írd meg nekünk a kérdésedet, amikben bizonytalan vagy, vagy amire választ vársz.

  3. Mi küldeni fogunk Neked egy e-mailt, mely tartalmazza az utaláshoz szükséges információkat.

  4. Ha az összeg beérkezett:

    1. Megküldjük Neked a számlát.

    2. Hétköznapokon 24 órán belül válaszolunk a kérdésedre.

Mennyibe kerül a konzultáció?

 

Számunkra nagyon fontos, hogy a Te kérdésedre gyorsan, megbízható választ kapj. Erre hoztuk létre ezt a szolgáltatásunkat.

Melynek díja 25.000 ,- FT / kérdés.

*Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés!

Tájékoztató

A „Csak 1 kérdésem van” gomb megnyomásával és az adatainak elküldésével Ön megrendeli Kiss-Márton Adrienn e.v. a Munkavállaló vagyok oldal szerkesztője (cím: 7634 Pécs, Hegymeg dűlő 4.) kiválasztott konzultációs szolgáltatását. 

A megrendelésének visszaigazolásával jön létre közöttünk az elektronikus úton megkötött határozott idejű szerződés a konzultációnk időtartamának végéig, ezáltal Önnek a megjelölt összegű fizetési kötelezettsége keletkezik, amelyet 8 napon belül, de legkésőbb a konzultáció megkezdése előtt köteles teljesíteni bankszámlára való befizetéssel vagy banki átutalással, ez feltétele a szolgáltatás igénybevételének, az időpont egyeztetésnek.

A konzultációs szolgáltatásom igénybe vétele esetén minden tudásom és tapasztalatom legjavát nyújtom, (tapasztalataimról itt olvashat) ugyanakkor bármilyen helyzetben előállhatnak előre nem kalkulálható körülmények, vagy olyan ismeretek, amelyek előttem rejtve maradnak, a tanácsom alapján a döntést Önnek kell meghozni, saját felelősségére.

Elállási jog

Ön a szerződés megkötésétől (visszaigazolástól) számított 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől, azzal, hogy elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát eljuttatja postán a fenti címre és elektronikus úton az iroda@munkavallalovagyok.hu címre. Ha Ön eláll a szerződéstől, 14 napon belül visszatérítem a megfizetett díjat a megfizetés módján. Amennyiben Ön már igénybevette a konzultációt, úgy a megfizetett díj visszatérítését Ön nem kérheti.

 

Adatkezelési tájékoztató - Ahhoz, hogy szolgáltatásaimat igénybe vegye az Ön által megadott adatokra van szükségem.  Ezeket önkéntes megadást követően, kezelem (konzultációra jelentkezése, megrendelése, szerződéskötésünk okán) az Ön kifejezett hozzájárulásával. A weblapon keresztül (különösen konzultációs célra) megadott adatokat, és dokumentumokat bizalmasan kezelem (saját magam vagy alkalmazottaim, megbízottaim), azt harmadik személynek nem adom ki és az Ön kifejezett hozzájárulását kérem azok felhasználásához.

 

Szolgáltatás igénybevételének feltételeit ITT olvashatja el

 

 

bottom of page