top of page

Egyedi kedvezmény a Születés Hete Kismamáinak!

Egyedi kedvezmény a Születés Hete Kismamáinak!

MEDDIG TART?

2018. május 08-tól 2018. június 08-ig, a Születés Hetének alkalmából.

 

MIRE VONATKOZIK?

A teljes árú, Kismama Útikalauz Várandósoknak és Édesanyáknak című 2in1 e-könyv megvásárlására (az e-könyvek külön-külön teljes áron vásárolhatóak meg).

MENNYI A KEDVEZMÉNYES ÁR?

A kedvezményes időszakban 5.200.- forint helyett 3.900.- forintért vásárolhatjátok meg a Kismama Útikalauz Várandósoknak és Édesanyáknak című 2in1 kiadványunkat, melyhez egy további ajándékot is adunk: a Kismama Útikalauz Gondoskodó Szülőknek című e-könyvünket, melynek megírásában Himer Csilla, pénzpedagógus is közreműködött!

HOGYAN ÉRVÉNYESÍTHETEM A KEDVEZMÉNYEMET?

Kérjük, hogy a megrendelőlapon a kuponkód szövegmezőbe írjátok be, hogy SzH2018, így a kedvezményt és az ajándékot is érvényesíteni tudjuk számotokra!

Tekintsd meg ajánlatunkat részletesen!

VÁRANDÓSOKNAK

Hasznos témáink:

  • 91. nap

  • határozott / határozatlan idejű munkaszerződés

  • CSED igénylése a szülés időpontja előtt

  • és még sok más...

Boldog babavárást és önfeledt babázást kívánunk!

Reméljük, hogy hamarosan elégedett vásárlóink között üdvözölhetünk!

MEGRENDELEM

Tájékoztató

Az „Megrendelem” gomb megnyomásával és az adatainak elküldésével Ön megrendeli Kiss Krisztián e.v. a Munkavállaló vagyok oldal szerkesztője (cím: 7100 Szekszárd, Herman O.12.3/18.) kiválasztott e-könyvét.

A megrendelésének visszaigazolásával jön létre közöttünk az elektronikus úton megkötött határozott idejű szerződés, ezáltal Önnek a megjelölt összegű fizetési kötelezettsége keletkezik, amelyet 8 napon belül köteles teljesíteni bankszámlára való befizetéssel vagy banki átutalással. Ez feltétele az Útikalauz letöltésének.

Az útikalauz megírása során minden tudásom és tapasztalatom legjavát nyújtottam, (tapasztalataimról itt olvashat) ugyanakkor bármilyen helyzetben előállhatnak előre nem kalkulálható körülmények, vagy olyan ismeretek, amelyek előttem rejtve maradnak, az Útikalauzban szereplő tippek alapján a döntést Önnek kell meghozni, saját felelősségére.

Elállási jog

Ön a szerződés megkötésétől (visszaigazolástól) számított 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől, azzal, hogy elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát eljuttatja postán a fenti címre vagy elektronikus úton az adrienn.kissmarton@munkavallalovagyok.hu címre. Amennyiben Ön már rendelkezik az Útikalauz letöltéséhez szükséges linkkel, úgy az elállási jog gyakorlására már nincs lehetősége. Ha Ön eláll a szerződéstől, 14 napon belül visszatérítem a megfizetett díjat a megfizetés módján. 

 

Adatkezelési tájékoztató - Ahhoz, hogy szolgáltatásaimat igénybe vegye az Ön által megadott adatokra van szükségem.  Ezeket önkéntes megadást követően, kezelem (konzultációra jelentkezése, megrendelése, szerződéskötésünk okán) az Ön kifejezett hozzájárulásával. A weblapon keresztül (különösen konzultációs célra) megadott adatokat, és dokumentumokat bizalmasan kezelem (saját magam vagy alkalmazottaim, megbízottaim), azt harmadik személynek nem adom ki és az Ön kifejezett hozzájárulását kérem azok felhasználásához.

 

Szolgáltatás igénybevételének feltételeit ITT olvashatja el

bottom of page