top of page

KONZULTÁCIÓ KISMAMÁKNAK/ANYUKÁKNAK

 

Szeretnéd tudni mik azok a lehetőségek, amikkel élhetsz, de senki nem mondta Neked eddig?

 

Szükséged van egy olyan (független munkaügyes) szakemberre, aki átlátja, átérzi a helyzetedet, akinek Te, a Te érdekeid a legfontosabbak?

 

Ha a fenti kérdésekre IGEN a válasz, akkor jelentkezz konzultációnkra, ahol Rád szabjuk a válaszokat és megvizsgáljuk a legoptimálisabb lehetőségeidet. Ha külföldről hazatérő kismama/anyuka vagy, akkor javasoljuk, hogy jelentkezz erre a konzultációnkra.

Hogyan zajlik a konzultáció?

A konzultációra jelentkezés folyamata, a konzultáció:

 1. Kattints az 'Stratégiai konzultáció' feliratú gombra.

 2. Töltsd ki az űrlapot, írd meg nekünk a kérdéseidet, amikben bizonytalan vagy, vagy amikre választ vársz.

 3. Hamarosan kapni fogsz tőlünk egy e-mailt, amiben megkérünk, hogy részletesen írd le a pontos kérdéseidet.

 4. Küldeni fogunk Neked egy díjbekérőt, mely tartalmazza az utaláshoz szükséges információkat.

 5. Ha az összeg beérkezett:

  1. Küldünk egy linket, ahol kiválaszthatod a számodra ideális időpontot a konzultációra

  2. Átbeszéljük a lehetőségeidet.

  3. A konzultáció megvalósulását követően küldjük Neked a számlát!

Kérünk vedd figyelembe, hogy az ügyek komplexitása, egyedisége és naptáraink telítettsége okán 24 órán belüli konzultációt nem tudunk biztosítani.

Adataid biztonsága különösen fontos számunkra. A konzultációhoz szükséges dokumentumokat biztonságosan feltöltheted azonnal a dropbox fiókunkba ezen a linken keresztül. Javaslom, hogy mielőtt feltöltöd a dokumentumot, a saját gépeden lásd el jelszavas védelemmel, a jelszót pedig írd meg nekünk e-mailben.

Mennyibe kerül a konzultáció?

 

Számunkra nagyon fontos, hogy a Te kérdésedre tudásunk legjavát adva válaszoljunk. Mivel minden eset/ügy más. Konzultációs díjunkat egyedileg állapítjuk meg a konkrét ügytől függően 15.000 HUF- tól /konzultáció.

 

Ha konzultációs igényed arra vonatkozik, hogy anyagilag hogyan jársz jobban az ellátásokkal, akkor kérdéseiddel Perjési Judit üzleti partnerünkhöz fogunk irányítani.

Tájékoztató

A „Megrendelem” gomb megnyomásával és az adatainak elküldésével Ön megrendeli Kiss-Márton Adrienn ev. a Munkavállaló vagyok oldal szerkesztője (cím: 7634 Pécs, Hegymeg dűlő 4.) kiválasztott konzultációs szolgáltatását. 

A megrendelésének visszaigazolásával jön létre közöttünk az elektronikus úton megkötött határozott idejű szerződés a konzultációnk időtartamának végéig, ezáltal Önnek a megjelölt összegű fizetési kötelezettsége keletkezik, amelyet 8 napon belül, de legkésőbb a konzultáció megkezdése előtt köteles teljesíteni bankszámlára való befizetéssel vagy banki átutalással, ez feltétele a szolgáltatás igénybevételének, az időpont egyeztetésnek.

A konzultációs szolgáltatásom igénybe vétele esetén minden tudásom és tapasztalatom legjavát nyújtom, (tapasztalataimról itt olvashat) ugyanakkor bármilyen helyzetben előállhatnak előre nem kalkulálható körülmények, vagy olyan ismeretek, amelyek előttem rejtve maradnak, a tanácsom alapján a döntést Önnek kell meghozni, saját felelősségére.

Elállási jog

Ön a szerződés megkötésétől (visszaigazolástól) számított 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől, azzal, hogy elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát eljuttatja postán a fenti címre vagy elektronikus úton az iroda@munkavallalovagyok.hu címre. Ha Ön eláll a szerződéstől, 14 napon belül visszatérítem a megfizetett díjat a megfizetés módján. 

 

Adatkezelési tájékoztató - Ahhoz, hogy szolgáltatásaimat igénybe vegye az Ön által megadott adatokra van szükségem.  Ezeket önkéntes megadást követően, kezelem (konzultációra jelentkezése, megrendelése, szerződéskötésünk okán) az Ön kifejezett hozzájárulásával. A weblapon keresztül (különösen konzultációs célra) megadott adatokat, és dokumentumokat bizalmasan kezelem (saját magam vagy alkalmazottaim, megbízottaim), azt harmadik személynek nem adom ki és az Ön kifejezett hozzájárulását kérem azok felhasználásához.

 

Szolgáltatás igénybevételének feltételeit ITT olvashatja el

 

 

bottom of page