top of page

KONZULTÁCIÓ KÜLFÖLDRE KÉSZÜLŐKNEK/KÜLFÖLDRŐL HAZATÉRŐKNEK

Külföldön szeretnéd kipróbálni magad, de nem tudod, hogy itthon mit, hol, hogyan kell intézned ahhoz, hogy ne bírságoljanak meg?

Külföldön dolgoztál több évet, külföldön született a gyermeked, s most szeretnél hazatérni, de nem tudod itthon milyen ellátásokra leszel jogosult?

Külföldön dolgoztál több évet, most anyai örömök elé nézel, s gyermekedet már itthon szeretnéd világrahozni? Mit kell tenned, hogy itthon jogosult legyél ellátásokra?

Ha a fenti kérdések bármelyikére IGEN a válaszod, jelentkezz személyre szabott konzultációra az alábbi gomb megnyomásával.

Nincs két egyforma eset, így nagyon nehéz ezekre a kérdésekre az interneten összeszedegetni a válaszokat. Konzultációs konstrukciónkat úgy alakítottuk ki, hogy abból minden felmerülő kérdésedre választ kapj. Jelentkezz személyre szabott konzultációnkra most!

Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés!

Jelentkezz konzultációra, hogy problémádra mielőbb választ találjunk!A konzultációra jelentkezés folyamata, a konzultáció:

  1. Kattints a 'Jelentkezz konzultációra most' feliratú gombra.

  2. Töltsd ki az űrlapot, írd meg nekünk a kérdéseidet, amikben bizonytalan vagy, vagy amikre választ vársz.

  3. Mi a kérdésed alapján kikalkuláljuk, hogy mennyi időt vesz igénybe az ügyed.

  4. Megírjuk e-mailben a fizetendő díjat, s az utaláshoz szükséges adatokat. ( díj: egyedi, esetre szabott)

  5. Ha az összeg beérkezett, egyeztetünk Veled egy konzultációs időpontot, amit skype-on, vagy telefonon bonyolítunk.

 

Tájékoztató

A „Jelentkezz konzultációra” gomb megnyomásával és az adatainak elküldésével Ön megrendeli Kiss Krisztián e.v. a Munkavállaló vagyok oldal szerkesztője (cím: 7100 Szekszárd, Herman O.27.2/10.) kiválasztott konzultációs szolgáltatását. 

A megrendelésének visszaigazolásával jön létre közöttünk az elektronikus úton megkötött határozott idejű szerződés a konzultációnk időtartamának végéig, ezáltal Önnek a megjelölt összegű fizetési kötelezettsége keletkezik, amelyet 8 napon belül, de legkésőbb a konzultáció megkezdése előtt köteles teljesíteni bankszámlára való befizetéssel vagy banki átutalással, ez feltétele a szolgáltatás igénybevételének, az időpont egyeztetésnek.

A konzultációs szolgáltatásom igénybe vétele esetén minden tudásom és tapasztalatom legjavát nyújtom, (tapasztalataimról itt olvashat) ugyanakkor bármilyen helyzetben előállhatnak előre nem kalkulálható körülmények, vagy olyan ismeretek, amelyek előttem rejtve maradnak, a tanácsom alapján a döntést Önnek kell meghozni, saját felelősségére.

Elállási jog

Ön a szerződés megkötésétől (visszaigazolástól) számított 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől, azzal, hogy elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát eljuttatja postán a fenti címre vagy elektronikus úton az iroda@munkavallalovagyok.hu címre. Ha Ön eláll a szerződéstől, 14 napon belül visszatérítem a megfizetett díjat a megfizetés módján. 

 

Adatkezelési tájékoztató - Ahhoz, hogy szolgáltatásaimat igénybe vegye az Ön által megadott adatokra van szükségem.  Ezeket önkéntes megadást követően, kezelem (konzultációra jelentkezése, megrendelése, szerződéskötésünk okán) az Ön kifejezett hozzájárulásával. A weblapon keresztül (különösen konzultációs célra) megadott adatokat, és dokumentumokat bizalmasan kezelem (saját magam vagy alkalmazottaim, megbízottaim), azt harmadik személynek nem adom ki és az Ön kifejezett hozzájárulását kérem azok felhasználásához.

 

Szolgáltatás igénybevételének feltételeit ITT olvashatja el

 

 

bottom of page