top of page

SZEMÉLYRE SZABOTT 

MUNKAVÁLLALÓI KONZULTÁCIÓ

Munkavállalóként szükséged van személyre szabott konzultációra?

Szeretnéd tudni hogyan mondj föl, írd-e alá a közös megegyezést?

Cégednél nincs HR, a kiszervezett bérszámfejtőknek pedig nem teheted föl a kérdésedet?

Ha a fenti kérdések bármelyikére IGEN a válaszod, jelentkezz konzultációra az alábbi gomb megnyomásával.

Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés!

Jelentkezz konzultációra, hogy problémádra mielőbb választ találjunk!A konzultációra jelentkezés folyamata, a konzultáció:

  1. Kattints a 'Jelentkezz konzultációra most' feliratú gombra.

  2. Töltsd ki az űrlapot, írd meg nekünk a kérdéseidet, amikben bizonytalan vagy, vagy amikre választ vársz.

  3. Mi a kérdésed alapján kikalkuláljuk, hogy mennyi időt vesz igénybe az ügyed.

  4. Megírjuk e-mailben a fizetendő díjat, s az utaláshoz szükséges adatokat. ( díj: minden esetben egyedi )

  5. Ha az összeg beérkezett, egyeztetünk Veled egy konzultációs időpontot, amit skype-on, vagy telefonon bonyolítunk.

 

Adataid biztonsága különösen fontos számunkra. A konzultációhoz szükséges dokumentumokat biztonságosan feltöltheted azonnal a dropbox fiókunkba ezen a linken keresztül. Javaslom, hogy lásd el jelszavas védelemmel, a jelszót pedig írd meg nekünk e-mailben.

Tájékoztató

A „Jelentkezz konzultációra” gomb megnyomásával és az adatainak elküldésével Ön megrendeli Kiss-Márton Adrienn e.v. a Munkavállaló vagyok oldal szerkesztője (cím: 7634 Pécs, Hegymeg dűlő 4.) kiválasztott konzultációs szolgáltatását. 

A megrendelésének visszaigazolásával jön létre közöttünk az elektronikus úton megkötött határozott idejű szerződés a konzultációnk időtartamának végéig, ezáltal Önnek a megjelölt összegű fizetési kötelezettsége keletkezik, amelyet 8 napon belül, de legkésőbb a konzultáció megkezdése előtt köteles teljesíteni bankszámlára való befizetéssel vagy banki átutalással, ez feltétele a szolgáltatás igénybevételének, az időpont egyeztetésnek.

A konzultációs szolgáltatásom igénybe vétele esetén minden tudásom és tapasztalatom legjavát nyújtom, (tapasztalataimról itt olvashat) ugyanakkor bármilyen helyzetben előállhatnak előre nem kalkulálható körülmények, vagy olyan ismeretek, amelyek előttem rejtve maradnak, a tanácsom alapján a döntést Önnek kell meghozni, saját felelősségére.

Elállási jog

Ön a szerződés megkötésétől (visszaigazolástól) számított 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől, azzal, hogy elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát eljuttatja postán a fenti címre vagy elektronikus úton az iroda@munkavallalovagyok.hu címre. Ha Ön eláll a szerződéstől, 14 napon belül visszatérítem a megfizetett díjat a megfizetés módján. 

 

Adatkezelési tájékoztató - Ahhoz, hogy szolgáltatásaimat igénybe vegye az Ön által megadott adatokra van szükségem.  Ezeket önkéntes megadást követően, kezelem (konzultációra jelentkezése, megrendelése, szerződéskötésünk okán) az Ön kifejezett hozzájárulásával. A weblapon keresztül (különösen konzultációs célra) megadott adatokat, és dokumentumokat bizalmasan kezelem (saját magam vagy alkalmazottaim, megbízottaim), azt harmadik személynek nem adom ki és az Ön kifejezett hozzájárulását kérem azok felhasználásához.

 

Szolgáltatás igénybevételének feltételeit ITT olvashatja el

 

 

bottom of page