top of page

Kismama Útikalauzzal most kedvezmény

Közeledik a Karácsony, így én is szeretnék Nektek még többet adni!

Egyre többen érdeklődtök a Kismama-Útikalauz felől, aminek őszintén örülök. Megerősítetek abban, hogy nem dolgozom fölöslegesen.

Kismama Útikalauz

Személyre szabott konzultációra eddig is volt lehetőségetek jelentkezni, s sokan éltetek is ezzel a lehetőséggel.

Miért tartom fontosnak a személyre szabott konzultációt?

Nem, nem azért, hogy nekem jó legyen, hanem hogy Nektek valódi segítséget tudjak nyújtani. Hosszú évek munkája van már mögöttem munkaügyesként, bérszámfejtőként, s bizton állíthatom, hogy csak nagyon-nagyon ritkán van 2 egyforma eset. Így nagyon nem szerencsés a szomszéd asszony esetéből kiindulni akkor, ha a saját ellátásainkról van szó. Első hallásra akár egyformának is tűnhet a két eset, de ha egy picit mélyebbre ásunk rögtön kiderül, hogy neki mégiscsak volt bejelentett jogviszonya, vagy épp nem volt, mégsem ő igényelte a GYES-t, stb. stb.

Sok helyre írok én is cikkeket, több helyen fölkértek szakértőként is. S most is cikket írok Neked, hogy terjedjen a hírem. :) Bevallom őszintén ezekkel a cikkekkel, szakértői megnyilvánulásokkal pontosan az a problémám, hogy nagyon nehéz egy adott kérdésre úgy válaszolni, hogy az érthető legyen, általános érvényű információkat tartalmazzon, ugyanakkor a kérdező valóban megkapja a kérdéseire a választ. A legegyszerűbb és leghitelesebb az lenne, ha a kérdésedre vonatkozóan belinkelném az összes jogszabályt, amit érdemes átrágnod ahhoz, hogy egyértelmű választ kapj a kérdéseidre. De nyilván nem azért teszed föl a kérdésedet, hogy jogszabályokat kezdj el értelmezgetni.

Ha viszont valódi választ, megoldást szeretnél a problémádra elengedhetetlen a személyre szabott konzultáció.

Hogy miért mondom ezt? Hadd szemléltessem egy példával:

Tegnap föltett valaki egy kérdést: " 2018.januárban születik a második gyermekünk, anyagi megfontolásból a GYED-et eddig apa vette igénybe az első gyermekre. Mit tegyek, hogy kapjam a CSED-et?"

Erre a kérdésre nem lehet egy mondatban válaszolni. Mindenképp fontos, hogy az összes körülményt ismerjem, ehhez információkat kell bekérnem Tőled. Az információk tele lesznek bizalmas adatokkal, amiket nem fogok Tőled egy nyilvános fórumon bekérni. Az információk összegzése, a legoptimálisabb megoldás megtalálása nem 2 perc alatt történik. Igen, ez idő és igen, ezt az időt akkor tudom Rád szánni, ha igénybe veszed a személyre szabott konzultáció valamely formáját (skype, vagy telefon). Nem kell utaznod sehova, az internet segítségével az egészet online bonyolítjuk.

Ahhoz, hogy Te is felkészülten érkezz a konzultációra, vagy akár magad kisilabizáld a törvények Rád vonatkozó részét, az évek alatt tapasztalataiból összeállítottam és elkészítettem a Kismama-Útikalauzt, amit bármikor megrendelhetsz, az ellenérték átutalást követően máris letöltheted pdf-ben telefonodra, tabletedre, laptopodra.

Akkor most mi a KEDVEZMÉNY, amire a címben utaltam?

Amivel most kedveskedni szeretnék Nektek, az az a meglepetés, hogy az általad megvásárolt Kismama-Útikalauz ára MOST beszámolódik a konzultációs díjba.

Mit jelent ez pontosan?

Ez azt jelenti, hogy azok számára, akik megveszik a Kismama-Útikalauzt, s szükségét érzik egy személyre szabott konzultációnak, számukra az Útikalauz ára (attól függően melyiket vásárolták meg) levonásra kerül a személyre szabott konzultáció díjából. A kedvezmény természetesen akkor is igénybe vehető, ha ajándékba kaptad a Kismama-Útikalauzt.

Kismama Útikalauz

LEGYEN MINDEN MUNKAVÁLLALÓ TÁJÉKOZOTTABB!

Kiss-Márton Adrienn

független munkaügyes

Ajánlott bejegyzés
Legutóbbi írások
Keresés kategóriákban
Kövess minket
  • YouTube munkavállaló vagyok
  • Pinterest munkavállaló vagyok
  • Instagram munkavállaló vagyok
  • Facebook munkavállaló vagyok
  • Google+ munkavállaló vagyok
bottom of page