Édesanyák

Pénteken (2017.12.01.) elindult a legnagyobb közösségi portálon egy fórum, zárt csoport, mely az Édesanyák nevet viseli. A csoport Magyarország legnagyobb szakértői csoportja, több, mint 70 szakértőt vonultat föl csupa anyukákat érdeklő témákban. Van többek között Babajelbeszéd-oktató, IBCLC, szoptatási tanácsadó, hordozási tanácsadók, coachok, jogász, stb.

A csoport pontos leírása: "Magyarország első, a várandósság, a gyermeknevelés, -gondozás és családi ügyintézés szinte minden szegmensének szakértőit összefogó támogató csoportja. Több mint, 70 szakértő (és egyben gyakorló anya) várja kérdéseiteket a várandósság tervezésétől a gyermeknevelés mindennapjaiig, az egészséges életmódtól a jogi kérdésekig.A csoport fő irányvonalait a mindenkori WHO-ajánlások, a bábai modell és a válaszkész gondoskodás alapvetései határozzák meg."

Független munkaügyesként örömmel vállaltam a felkérést, hogy én is legyek részese a szakértői csoportnak. 2012. óta dolgozom független munkaügyesként, s nap mint nap azon dolgozom, hogy LEGYEN MINDEN MUNKAVÁLLALÓ TÁJÉKOZOTTABB! Ebben sokat segít, ha részese tudok lenni hasonló megmozdulásoknak, így szélesebb körben tudok tájékoztatni, s vívni a "csatáimat".

Sok fórumon, fb csoportban is jelen vagyok és látom, hogy mennyi információt kiadnak anyukák, munkavállalók magukról. Több, mint másfél évtizede dolgozom a szakmában és nagyon-nagy döbbenettel látom a bizalmas információk szivárgását, megosztását. A csoportban közzétett bemutatkozásomban fokozottan hívom föl erre a figyelmet, illetve a hiteles forrásokra, valamint az információk védelmére.