Szakértővel bővült a csapat

Kedves Munkavállalók!

Engedjétek meg, hogy bemutassam Nektek együttműködő partneremet, aki TB- és nyugdíjkérdésekben segít nekem megválaszolni a kérdéseiteket. Perjési Judit az Abrill-Humán Kft. ügyvezetője és szakmai vezetője; 2016-ban az Országos Bérügyviteli Bajnokság IV. helyezettje. Közel 25 éves szakmai tapasztalata van munkaügyi - bérszámfejtési - társadalombiztosítási területen. Végzettségeit tekintve okleveles közgazda, tb szakelőadó, személyügyi gazdálkodó. Szakmai tapasztalatát kamarai tanácsadóként is megosztja másokkal.


Megismerkedésünk története igen különleges. Ugyanazon cégnél dolgoztunk, ugyanabban a beosztásban, csak néhány év eltolódással. :) Én 2007-2009 között voltam annál az amerikai banknál a HR adminisztrációs osztály vezetője, ahol néhány évvel később Judit követett engem a székben. Személyesen nem ismertük egymást, de miután már egyikünk sem dolgozott abban a multiban, egy szakmai facebook csoportban egy kérdés kapcsán elkezdtünk beszélgetni, s rövid időn belül kiderült a közös pont az életünkben. :)


Judit, cégével a munkáltatóknak nyújt támogatást a bérszámfejtés és a munkaügyek területén, széles körű tapasztalattal rendelkezik.


Perjési Judit


És akkor most néhány kérdés Judithoz, hogy picit jobban megismerjétek:  • Miért pont a munkaügy, bérszámfejtés?

Nem kifejezetten erre a területre készültem. Az egyetem elvégzése után dolgoztam bankban hitelezési, faktoring és váltó területen, majd elcsábított a könyvelési terület, amit egy frissen alapított svájci tulajdonú cégnél gyakorolhattam. Mivel nem volt nagy létszámú a cég, nem volt külön bérszámfejtő és én úgy gondoltam, miért is ne vállalhatnám be? Hát így kezdődött…