top of page

Szakértővel bővült a csapat

Kedves Munkavállalók!

Engedjétek meg, hogy bemutassam Nektek együttműködő partneremet, aki TB- és nyugdíjkérdésekben segít nekem megválaszolni a kérdéseiteket. Perjési Judit az Abrill-Humán Kft. ügyvezetője és szakmai vezetője; 2016-ban az Országos Bérügyviteli Bajnokság IV. helyezettje. Közel 25 éves szakmai tapasztalata van munkaügyi - bérszámfejtési - társadalombiztosítási területen. Végzettségeit tekintve okleveles közgazda, tb szakelőadó, személyügyi gazdálkodó. Szakmai tapasztalatát kamarai tanácsadóként is megosztja másokkal.


Megismerkedésünk története igen különleges. Ugyanazon cégnél dolgoztunk, ugyanabban a beosztásban, csak néhány év eltolódással. :) Én 2007-2009 között voltam annál az amerikai banknál a HR adminisztrációs osztály vezetője, ahol néhány évvel később Judit követett engem a székben. Személyesen nem ismertük egymást, de miután már egyikünk sem dolgozott abban a multiban, egy szakmai facebook csoportban egy kérdés kapcsán elkezdtünk beszélgetni, s rövid időn belül kiderült a közös pont az életünkben. :)


Judit, cégével a munkáltatóknak nyújt támogatást a bérszámfejtés és a munkaügyek területén, széles körű tapasztalattal rendelkezik.


Perjési Judit


És akkor most néhány kérdés Judithoz, hogy picit jobban megismerjétek:



  • Miért pont a munkaügy, bérszámfejtés?

Nem kifejezetten erre a területre készültem. Az egyetem elvégzése után dolgoztam bankban hitelezési, faktoring és váltó területen, majd elcsábított a könyvelési terület, amit egy frissen alapított svájci tulajdonú cégnél gyakorolhattam. Mivel nem volt nagy létszámú a cég, nem volt külön bérszámfejtő és én úgy gondoltam, miért is ne vállalhatnám be? Hát így kezdődött…


  • Mióta tart a szerelem? Szerelem ez?

Ez bizony szerelem, ami viszonylag rövid idő alatt kialakult. Rájöttem, hogy nekem nagyon tetszik a bérszámfejtési és a munkaügyi terület, hiszen nagyon változatos, mindig van mit tanulni és folyamatosan lehet fejlődni. Ezért aztán már célirányosan képeztem magam. És a szerelem már majd 25 éve tart.


  • Mit gondolsz a munkavállalók tájékozottságáról?

Pályám során sokszor tapasztaltam, hogy a munkavállalók nem mindig megfelelően tájékozottak. Elvesznek a területet érintő jogszabály tengerben, ezért például aláírnak olyan munkaszerződést, ami a hátrányukra határoz meg a munkaviszonnyal kapcsolatos feltételeket, vagy például nem értik, hogy miért úgy kapták a bérüket, ahogy kapták. Engem mindig jól eső érzéssel tölt el, ha tudok segíteni az ilyen esetekben.


  • Van esetleg valami, amit kihagytam, de mindenképp szeretnél megosztani a Munkavállalókkal?

Szeretném ösztönözni a munkavállalókat, hogy ha elbizonytalanodnak a bérszámfejtési, munkaügyi kérdések terén, akkor merjenek kérdezni, hiszen azért vagyunk, hogy segítsük őket eligazodni a bonyolult, folyton változó,sokszor a mindennapi emberek számára nehezen érthető, értelmezhető jogszabályi környezetben.



Köszönöm Judit, hogy csatlakoztál a küldetésemhez, s bízom benne, hogy együtt megvalósítjuk a célkitűzésemet: LEGYEN MINDEN MUNKAVÁLLALÓ TÁJÉKOZOTTABB!




Ajánlott bejegyzés
Legutóbbi írások
Keresés kategóriákban
Kövess minket
  • YouTube munkavállaló vagyok
  • Pinterest munkavállaló vagyok
  • Instagram munkavállaló vagyok
  • Facebook munkavállaló vagyok
  • Google+ munkavállaló vagyok
bottom of page