top of page

bejelentés

Kedves olvasóim, követőim. Örömteli hírem van számotokra. :)

Mostanában a háttérben komoly munkálatokat folytattam, hogy minél szélesebb körű, professzionálisabb információkat kapjatok tőlem, illetve most már mondhatom, hogy tőlünk. :)

Csatlakozott hozzám ugyanis, egy régi kedves kolleganőm, aki már szintén "öreg motoros"-nak számít a szakmában, s jelenleg TB szakértőként fog velem együtt dolgozni ezen az oldalon, hogy még tájékozottabbak legyetek.

TB szakértő Csapó Ircsi.png

S az új ember nem más, mint Csapó Ircsi, aki már közel 20 éve van a szakmában, s egy nagy multinacionális vállalatnál napi szinten kezeli a több ezer munkavállaló bérszámfejtéssel, munkaüggyel kapcsolatos kérdéseit, problémáit. Közel 3 évig dolgoztunk együtt, s meg kell mondanom, mindig körültekintően járt el, s fontos számára, hogy a lehető legpontosabb választ adja minden kérdésre. Bár útjaink a munkahelyet tekintve szétváltak, szakmai kérdésekben azóta is konzultálni szoktunk, s innen jött a közös munka lehetősége is. A tájékozottabb munkavállalók ugyanis, közös ügyünk.

Végzettségeit is felsorolhatnám, de sokkal fontosabbnak tartom szakmai rátermettségét, s a szakmai tudásának folyamatos szinten tartásába vetett energiáit.

Ircsivel is a szokásos módon, a honlapon található személyes konzultáció menüpontban tudtok kapcsolatba lépni.

Küldetésünk továbbra is, hogy "LEGYEN MINDEN MUNKAVÁLLALÓ TÁJÉKOZOTTABB!"

Kiss-Márton Adrienn

független munkaügyes

Ajánlott bejegyzés
Legutóbbi írások
Keresés kategóriákban
Kövess minket
  • YouTube munkavállaló vagyok
  • Pinterest munkavállaló vagyok
  • Instagram munkavállaló vagyok
  • Facebook munkavállaló vagyok
  • Google+ munkavállaló vagyok
bottom of page